Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Держпродспоживслужба Прикарпаття провела семінар-нараду з питань захисту прав споживачів в Букачівській громаді

Дата: 04.04.2024 16:47
Кількість переглядів: 339

Фото без опису

Сьогодні, 04 квітня 2024 року спеціалісти Рогатинського відділу Головного управління Держпродспоживслужби Прикарпаття провели семінар-нараду з директорами освітніх закладів громади, представниками селищної ради та місцевими підприємцями. Метою цієї зустрічі є підвищення рівня освіти та поінформованості щодо постачання харчових продуктів, сировини до закладів освіти, небезпеки впливу тютюнопаління, вейпів, кальяну та електронних сигарет на здоров’я людей.

Начальник Рогатинського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області - Ішаков Д.Ю. ознайомив присутніх з процесом впровадження та дієвістю системи НАССР в харчоблоках закладів загальної середньої та дошкільної освіти.

Про дотримання вимог санітарного законодавства при організації харчування дітей в освітніх закладах, складання примірного чотиритижневого сезонного меню відповідно до Постанови КМУ від 24.03.2023 року №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти» ознайомив слухачів головний спеціаліст РВ ГУ Держпродспоживслужби  в Івано-Франківській області - Щерба В.Р.

Про особливості антитютюнового законодавства, вплив тютюнопаління, вейпів та кальяну на здоров’я організму розповіла головний спеціаліст відділу контролю у сфері торгівлі, робіт, послуг та регульованих цін Валентина Сенчук.

Зустріч носила характер дискусії та обміну думками, що дозволило наголосити на прихованих ризиках та небезпеках таких складних, масштабних та важливих питаннях, як організація дитячого харчування та шкода від тютюнопаління, тощо.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь