Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

ДО РІЧНИЦІ ЗВІЛЬНЕННЯ ПІВНОЧІ УКРАЇНИ ВІД РОСІЙСЬКИХ ОКУПАНТІВ СТАРТУВАЛА КАМПАНІЯ «МІСТА ГЕРОЇВ»

Дата: 21.03.2024 15:39
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

Повномасштабне збройне вторгнення російської федерації на територію України 24 лютого 2022 року стало логічним продовженням загарбницької війни проти України.

Єдність українців, зусилля усіх, хто захищав державу чи допомагав це робити, забезпечила успіх захисту держави з перших годин 24 лютого. Волонтери, журналісти, транспортники і багато інших людей брали участь у забезпеченні оборонців, допомагали постраждалим та нужденним, викривали позиції окупанта, привертали увагу світу до України усіма можливими способами тощо. Від перших годин повномасштабного вторгнення війна для українців стала справді народною війною, наші міста стали містами героїв, наші села стали селами героїв – людей, які допомагали вистояти одне одному і державі.

Буча, Ірпінь, Гостомель – міста, які першими зустріли велику війну та назавжди закарбувались в пам’яті українців як місця, де на початку повномасштабного вторгнення точилися запеклі бої з ворогом, російські окупанти чинили масові вбивства цивільного населення, знущалися над людьми, займалися тотальною руйнацією.

Саме 21 березня 2022 року завершилася битва за Мощун – маленьке село в Київській області, яке стало першим великим кроком нашої держави до перемоги в цій війні. І сьогодні ми відзначаємо другу річницю подвигу, масового героїзму та стійкості громадян, виявлених у захисті своїх міст.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь