Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Чергову освітню ініціативу Держпродспоживслужби Прикарпаття обговорено з представниками Державної служби зайнятості в області

Дата: 15.02.2024 16:15
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

13-14 лютого 2024 року  начальник управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провів робочі зустрічі з представниками Державної служби зайнятості в Івано-Франківській області.

Предметом діалогу стало питання взаємодії в освітньому просторі, поширення нових форм та методів впливу на споживчий ринок, формування знань та навичок для захисту власних прав та інтересів.

Держпродспоживслужба Прикарпаття в 2024 році планує реалізувати ряд спільних освітніх проектів на базі Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості за освітніми програмами, дотичними до сфери контролю Держпродспоживслужби.

Зокрема, реалізація проекту «Споживач та його права» допоможе набути професійних знань та навичок майбутнім працівникам сфери торгівлі, громадського харчування та побутових послуг.

Дана робота буде орієнтована в тому числі на внутрішньо-переміщених громадян, які захочуть здобути професійно-технічну освіту певного спрямування та працювати за обраним напрямком.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь