Букачівська селищна рада

Івано-Франківська область

Інформуємо про хід виконання Плану державного моніторингу харчових продуктів рослинного походження в Івано-Франківській області

Дата: 09.11.2020 14:13
Кількість переглядів: 143

       Відповідно до Плану державного моніторингу харчових продуктів рослинного походження при внутрішньому обігу, на 2020 рік передбачено провести дослідження 1120 зразків. З метою вивчення стану забруднення харчових
продуктів хімічними елементами, фосфорорганічними, хлорорганічними сполуками, мікотоксинами, радіонуклідами, перитроїдами. пестицидами, спеціалістами Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області з початку року відібрано 934 зразки.
       За результатами проведених лабораторних досліджень за показниками безпеки встановлено перевищення допустимого рівня нітратів у двох зразках буряка столового, відібраного у ФГ « Фортуна» (с. Негівці, Калуський район) та в капусті білокачанній ФГ «Дадів» (с. Насташине, Галицького району). З метою не допущення на споживчий ринок небезпечної продукції, Розпорядженням Головного державного інспектора в Івано-Франківській області, операторам ринку ФГ «Фортуна» та ФГ «Дадів» заборонено реалізацію буряка столового та капусти білокачанної відповідно в кількості 320 кг та 1300 кг, зобов’язано в 10 денний термін визначитись з подальшим поводженням невідповідної продукції.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь