Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Найбільш затребувані вакансії на Прикарпатті у 2022 році

Дата: 27.01.2023 09:16
Кількість переглядів: 48

У минулому році роботодавці Івано-Франківщини проінформували обласну службу зайнятості про наявність близько 15 тис. вакансій.

У професійному розрізі найбільший попит роботодавців регіону спостерігався на працівниківсфери торгівлі та послуг - 22%, робітників з обслуговування, експлуатації устаткування та машин - 20% та кваліфікованих робітників з інструментом - 13%.

За конкретними професіями найбільш затребуваними у 2022 році виявились продавці, кухарі, бармени, охоронники, покоївки, швачки, пекарі, столярі, верстатники деревообробних верстатів, слюсарі-ремонтники, бухгалтери, касириторговельного залу, адміністратори, інженери, фармацевти, педагоги, юрисконсульти та психологи.

Також значний попит серед роботодавцівспостерігався на водіїв автотранспортних засобів,операторів заправних станцій, кухонних тапідсобних робітників.

Отож, якщо ви маєте потребу в кадрах,звертайтесь до працівників служби зайнятості, які в найкоротший термін допоможуть вам підібрати кваліфікований персонал, а також підберуть найбільш підходящу вакансію для тих, хто шукає роботу.

За консультацією звертайтеся в будь-яку філію, управління, відділи філій Івано-Франківського обласного центру зайнятості (контактні телефони та адреси за посиланням https://ifr.dcz.gov.ua/publikaciya/kontakty-ivano-frankivskoyi-oblasnoyi-sluzhby-zaynyatosti ).

Ми завжди раді вам допомогти!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь