Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Понад 30 тисяч осіб скористалися послугами обласної служби зайнятості у 2022 році

Дата: 17.01.2023 12:43
Кількість переглядів: 44


З січня по грудень 2022 року послугами обласної служби зайнятості скористалися 30,2 тис. осіб, з яких 25,3 тис. мали статус безробітного.

За сприяння обласної служби зайнятості у 2022 році працевлаштовано       12,4 тис. осіб, зокрема 10,2тис. зареєстрованих безробітних. На нові робочі місця з компенсацією витрат роботодавцю на оплату єдиного внеску працевлаштовано 252 безробітних, 397 осіб було залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Від початку року з обласною службою зайнятості співпрацювало 5,2 тис. роботодавців. В базі даних налічувалось 14,9 тис. вакансій. 

З метою забезпечення професійно-кваліфікаційного рівня шукачів роботи вимогам роботодавців, за сприяння служби зайнятості 3,7 тис. безробітних проходили професійне навчання. Ваучер на навчання та підвищення кваліфікації у 2022 році отримали 17 осіб.

Станом на 1 січня 2023 року кількість зареєстрованих безробітних становила 4,9 тис. осіб.

За період з січня по грудень 2022 року до обласної служби зайнятості за допомогою в працевлаштуванні звернулося 4257 осіб з числа внутрішньо переміщених, з яких 2099 осіб отримали статус безробітного. З них за направленням служби зайнятості 1066 осіб були працевлаштовані. 

Якщо ви також шукаєте роботу, насамперед перегляньте актуальні вакансії на сайті обласної служби зайнятості, перейшовши за посиланням http://surl.li/cbccq або на Телеграм-каналі https://t.me/robota_frankivsk_robota. Також для пошуку роботи скористайтеся сервісом «Єдиний портал вакансій» на сайті Державної служби зайнятості (https://jobportal.dcz.gov.ua).

Консультації з питань пошуку роботи та реєстрації в службі зайнятості ви можете отримати на офіційному телеграм-акаунті Івано-Франківської обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_IF, а також за номером телефону гарячої лінії обласної служби зайнятості – 066-655-40-33

Ми завжди раді вам допомогти та бажаємо успіхів на шляху до працевлаштування!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь