Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Створення, розвиток та функціонування добровільних пожежних дружин

Дата: 23.06.2022 15:37
Кількість переглядів: 630

Фото без опису

На сьогоднішній день госто стоїть питання пожежної безпеки територіальних громад. Створення, розвиток та функціонування добровільних пожежних дружин (ДПД) - одна з основних складових забезпечення безпеки для мешканців від надзвичайних ситуацій пов'язаних з вогнем. Саме з цією метою до Букачівської селищної ради завітали представники Івано-Франківського районного управління ГУ ДСНС в області, на чолі з начальником управління Мацалаком Василем Васильовичем.

Василь Васильович особисто подякував голові Букачівської селищної ради Вітер-Любевич Олександрі Іванівні за підтримання функціонування місцевої пожежної команди (МПК), яка була створена в 2003 році. Також він додав, що створення (ДПД) у кожному старостинському окрузі дозволить скоротити час приїзду членів МПК до віддалених населених пунктів громади, що в свою чергу сприятиме кращому запобіганню від надзвичайних ситуацій повязаних з пожежами, а можливо, врятує комусь життя. 

Також, не менш важливим є і популяризація добровольчого руху в громаді. Люди, які знаходяться на місці і завжди готові прийти на допомогу до приїзду професіоналів - важлива ланка в ланцюжку роботи пожежних команд. Тому, даний напрямок слід створювати та всіляко сприяти його розвитку.

Потім гості відвідали Букачівську (МПК), поспілкувались з пожежниками, обговорили проблемні питання та домовились спільними діями докладати максимум зусиль для забезпечення безпеки та добробуту мешканців громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь