Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

До Букачівської територіальної громади завітали гості з Івано-Франківської ОДА та Івано-Франківської РДА

Дата: 10.12.2021 18:21
Кількість переглядів: 539



Сьогодні, у приміщенні Букачівської селищної ради, селищний голова Вітер-Любевич Олександра Іванівна провела зустріч з Начальником відділу контролю апарату Івано-Франківської ОДА - Керською Мариною Володимирівною, Начальником відділу документального забезпечення апарату районної державної адміністрації - Воробій Валентиною Олегівною та головним 
спеціалістом відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Рогатинського районного управління - Щербою Василем Романовичем. 
На зустрічі також були присутні: директор КНП «Букачівська міська лікарня», депутати Букачівської територіальної громади, старости округів, представники Рогатинського ЦПМСД. 

Під час зустрічі було обговорено хід вакцинальної кампанії на території громади, а також важливість проведення заходів щодо підвищення рівня вакцинації. Обговорювалось і питання обмежувальних заходів для невакцинованих працівників установ і організацій, оскільки з 9.12.21 року  розширено список організацій, працівники яких можуть бути відсторонені від роботи, без збереження заробітної плати, за відмову від вакцинації. 

Наприкінці зустрічі були досягнуті домовленості щодо підвищення рівня кількості вакцинованих серед населення, працівників установ і організацій, а також про забезпечення необхідних заходів для проведення безперешкодної вакцинації для всіх охочих.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь