Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального освітнього закладу "Чернівська гімназія" Букачівської селищної ради

Дата: 28.07.2021 13:41
Кількість переглядів: 1086

Фото без опису

27 липня 2021 року, в приміщенні Букачівської селищної ради, відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального освітнього закладу «Чернівська гімназія» Букачівської селищної ради. Засідання конкурсної комісії відбулося у такому складі: голова комісії – Данилюк О.С., голова ПК Букачівського ліцею, заступник голови комісії – Стасів Т.Я., голова профспілки працівників освіти, секретар комісії – Гураль І.П., члени комісії: Куца М.З. – заступник голови Букачівської селищної ради, Бойчук О.В. – начальник відділу освіти Букачівської селищної ради, Бурковецька З.М. – начальник загального відділу Букачівської селищної ради, Чухрай Н.М. – депутат Букачівської селищної ради, Лучак І.М. – депутат Букачівської селищної ради. На вакантну посаду було подано два пакети документів від двох претендентів: Шоріна Андрія Степановича і Паньків Ганни Миколаївни. Документи були розглянуті на попередньому засіданні комісії, яка вирішила допустити до конкурсу обох кандидатів.

Конкурс розпочався в 10.00 і відбувався в декілька етапів. Першим етапом було тестування на знання освітнього законодавства. Для його написання була виділена година часу.

Другим етапом було вирішення ситуаційного завдання, котре учасники мали подати в письмовій формі. Виконати це завдання потрібно було за 20 хвилин.

І останнім, третім, етапом була презентація перспективного плану розвитку Чернівської гімназії, яку кожен конкурсант мав представити особисто. Регламент виступу – 20 хвилин на кожного.

Кожне завдання оцінювалося комісією за встановленими Положенням критеріями оцінювання. Всі оцінки були виставлені і підраховані, задокументовані і підписані членами комісії.

Вкінці відбувся підрахунок голосів, згідно з яким, переможцем конкурсу було визнано Шоріна Андрія Степановича, який набрав більшу кількість балів.

Вітаємо переможця і бажаємо успіхів у керівництві і розвитку освітнього закладу. Мудрості та виваженості у прийнятті рішень, знайти підтримку в особі учнів та педагогічного колективу ввіреної йому Чернівської гімназії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь