Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Про промислове виробництво в Івано-Франківській області у січні–червні 2021 року

Дата: 28.07.2021 08:46
Кількість переглядів: 138

Головне управління статистики інформує. У січні–червні 2021р. індекс промислової продукції в області склав 107,6% (в Україні – 102,1%), що відповідає 7 місцю серед регіонів держави. У червні 2021р. проти попереднього місяця п.р. індекс промислової продукції становив 102%, проти червня 2020р. – 105,7%.
На підприємствах добувної промисловості та розроблення кар’єрів у січні–червні 2021р. порівняно із січнем–червнем 2020р. індекс промислової продукції становив 98,8%. Зменшення обсягів виробництва продукції спостерігалося у добуванні сирої нафти та природного газу на 1,4% при збільшенні у 1,5 раза у добуванні інших корисних копалин та розробленні кар’єрів.
У переробній промисловості за січень–червень 2021р. індекс промислової продукції становив 107%. Збільшення виробництва промислової продукції одержано у виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності (на 45,1%), машинобудуванні (на 40,3%), металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин і устатковання (на 24,6%), гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (на 9,7%), у текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (на 8,1%). Водночас у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції випуск продукції скоротився на 2,2%, харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів – на 20,5%.
На підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря індекс промислової продукції склав 122,2%, у т.ч. з виробництва, передачі та розподілення електроенергії – 123,9%.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь