Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

І засідання робочої групи по розробці Стратегії розвитку Букачівської ТГ 2022-2027 рр.

Дата: 25.06.2021 09:10
Кількість переглядів: 604

24 червня 2021 р., в приміщенні Народного дому смт. Букачівці, відбулося перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Букачівської територіальної громади на 2021 – 2027 рр. В ньому взяло участь 13 представників робочої групи на чолі з в.о. начальника відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та охорони здоров’я Гаргат Т.В. Крім того, через інтернет-зв’язок до групи підключився Ігор Васильович Мельничук, радник з питань проектів розвитку громад Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття, котрий виступив із вступним словом та наголосив на тому, що прийняття Стратегії розвитку громади,  дуже важливе для формування бюджетів 2022- 2027 рр.

В ході засідання, Т.В. Гаргат проаналізувала соціально-економічне становище Букачівської територіальної громади за період дії попередньо прийнятої Стратегії розвитку на 2020- 2027 рр. та наголосила на потребі внесення змін до неї, оскільки за цей час відбулися зміни і до складу громади увійшли нові населені пункти. Під час обговорення, учасники робочої групи визначили сильні і слабкі сторони громади, а також можливості подальшого розвитку Букачівської територіальної громади у її новому складі. Обговорюючи останнє питання, яке стояло на порядку денному, робоча група на чолі з керівником, визначила основні пріоритети розвитку громади.

Наступне засідання робочої групи по розробці Стратегії розвитку Букачівської територіальної громади на 2022 – 2027 рр. призначено на серпень 2021 року.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь